donderdag 25 november 2010

Feest

Na een druk weekje, volgt nu een ontspannen weekend. Deze week hadden we een mooie en goed bezochte Gemeentebrede avond. Daarnaast was het de week van de cursussen. Netwerk en Opvoedingscursus. Altijd weer erg leuk om te doen.
En dan is het feest. Naar aanleiding daarvan zijn er prachtige foto's gemaakt door Matthijs Beil. Zie ook: http://www.matthijsbeil.com/.
Een paar treft u hierbij aan.
Twintig jaar gemeente en 25 jaar in het ambt. En dat gaan we vieren ook!! De pelgrimstocht is begonnen in Leuven in Belgie ,waar Dorien en ik bijna een jaar gewerkt hebben in de ICEL gemeente. (International Church of Evangelicals at Leuven) Daarna kwam Delft en vervolgens Gouda.
Daar blijven we nog een poosje, maar intussen slaan we onze vleugels ook uit om andere dingen te gaan doen, binnen en buiten de gemeente. Met de Raad wordt daarover nagedacht en ook voer ik her en der gesprekken met mensen uit het landelijk werk van ABC gemeenten (CAMA) en onderwijsinstellingen. (HBO theologie). Ons gebed is de oude passie weer op te pakken van het lesgeven. Langzaam begint zich dat aan de horizon af te tekenen. In het verleden heb ik dat ook veel gedaan, naast het gemeentewerk. De uitdaging van lesgeven (mn. aan jonge mensen) zit in het bloed! En: de mens is nooit te oud om te leren!
Tot slot: tot ziens op zaterdag of zondag!
Arie, Dorien, Jesse, Rivka, Addy, Julia, Michiel en Daphne.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten