donderdag 2 december 2010

De week erna.

Wat was het een geweldig weekend. We hebben heel erg genoten van de feestelijkheden op zaterdagavond en de bijzondere jubileumdienst zondag jl. Wat een mooie woorden en wat een creativiteit. In één woord geweldig. Wij wisten van niets en alles kwam voor ons als een verrassing.
Nu is het de week erna. Het valt niet mee om weer de draad op te pakken. Maandagavond eredienst team vergadering. Dinsdag oudstenbespreking. Vandaag (donderdag) was er het jaarlijke onderzoek i.v.m. de hartafwijking van Jesse in het AMC in Amsterdam bij Dr. Bouwman. Gelukkig is de conditie van zijn hart niet verder achteruit gegaan! Daarna stonden we wel twee uur in de file in de Randstad. Thuisgekomen heb ik me voorbereid voor de jeugdleidersmeeting. Dat was goed. Daarna het boek uitgelezen: "De Profetenmond" van Robert St. John over het leven van Eliezer Ben Jehuda. Hij was degene die de dode Hebreeuwse taal na 20 eeuwen weer tot leven bracht. Een Godswonder! een indrukwekkend boek.
Het wonder van Chanoeka vieren we ook deze dagen. Verder staat voor morgen de rijmelarij van de Sint op het programma. En dan leven we al weer toe naar Kerst.
Daarom: een heel prettig weekend, een leuke Sinterklaas avond, happy Chanoeka en een gezegende eerste dag van de week!

Arie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten