zaterdag 4 september 2010

De draad weer oppakken

Nu de vakantie achter ons ligt en het seizoen weer is begonnen, is het een drukte van jewelste in het gemeentelijk zenuwcentrum aan de Grutto 10 in Gouderak.
Ik heb zin in een nieuw seizoen en kijk terug op een prachtige vakantie in Frankrijk met de kinderen en een bijzondere studie en orientatiereis naar Israel.
De stapel post is weer weggewerkt en de 300 mailtjes doorgeakkerd!
Afgelopen vrijdag effe naar Dokkum. Je vergist je in de afstand die wel zo'n 3 uur rijden is. Maar het was dan ook de moeite waard om Ludy en Joke Fabriek weer te zien. Ze hielden een receptie n.a.v. hun 25 jarig ambtsjubileum in de ABC gemeente van Dokkum. Ludy en Joke zijn al meer dan 25 jaar goede vrienden en we hebben in het verleden lief en leed gedeeld. Bij zijn inzegening destijds in Franeker waren wij er ook bij en samen kijk je terug op de tijd dat onze kids nog klein waren en we de wereld nog gingen veroveren.
Op zo'n receptie loop je allerlei oude bekenden tegen het lijf. Netwerken noem je dat! Oa. Nelleke en Orlando Bottenbleij (foto), met wie we flink hebben zitten bomen.
Zondag spreekt Junus Manuputtij in de tweede dienst. Zelf pak ik de draad weer op in de 1e dienst bij Efeze 3. Een prachtig hoofdstuk met een geheim.
Ik hoop iedereen weer te mogen begroeten morgen in één van de twee diensten.
Blessies en shalom,
Arie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten