maandag 19 oktober 2009

inspiratie

Waar doe je inspiratie op?
Wat mij betreft op de GLS conferentie die wij afgelopen weekend vanuit de gemeente met zo'n 27 man bezochten. Een heerlijke sfeer. Gezellig optrekken met elkaar! Indrukwekkende toespraken. Zo te horen was deze meeting voor alle deelnemers heel geslaagd! Met dank aan de organisatie. Robin en Groen hebben geweldig hun best gedaan!
Nog meer inspiratie kwam er uit beide diensten afgelopen zondag. Het was leuk om de King Kids op het podium te zien en hun lengte te meten met de reus Goliath! Tot verrassing van iedereen hadden we zelf ook twee reuzen in ons midden. Ze kwamen al aardig in de buurt van 3.20 meter, de lengte van Goliath. Carol Cairns had een mooie, levensgrote tekening g emaakt van de Filistijnse kampvechter. Een prachtig oud verhaal dat ons allemaal geinspireerd heeft. Een schriftelijke neerslag van de preek kunt u toegestuurd krijgen. Effe een mailtje aan awdavidse@cama.nl Ook kunt u luisteren naar een audio verslag via de website van de gemeente. www.parousia.nl
Tenslotte was er nog meer inspiratie, maar dan op een heel ander vlak. Zondagmiddag bezochten Dorien en ik - samen met Roelof en Eline Flierman - in het concertgebouw in Amsterdam een uitvoering van de Brandenburger concerten van J.S. Bach. Het allegro (nr.4) vind ik zelf het mooist. Prachtig om naar te luisteren. Heel inspirerend.
Zo gaan we een nieuwe week in.
Zoals altijd veel blessies en shalom,
Arie Davidse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten