maandag 10 mei 2010

Want alzo lief...

Vorige week werden Dorien en ik opgeschrikt door een rouwkaart van een goede vriend. Albert Keus was plotseling overleden in de leeftijd van 49 jaar. Wij kennen Albert en Bluti nu zo'n 30 jaar en regelmatig bellen en bezoeken we elkaar. Albert en Bluti hebben allebei een psychiatrisch ziektebeeld, maar functioneerden heel goed in de maatschappij.
Begin april was er nog contact rond de verjaardag van Dorien en Bluti. Albert vertelde nog dat hij zo had genoten van het bezoek van de kleine Julia en trots meldde hij dat hij de enige van ons vieren was die nog geen 50 was geworden. Aan de telefoon zei ik nog: "Wacht maar af kerel dat komt vanzelf. In september is het zover." Het heeft niet meer zo mogen zijn. Door een ongeval is er een einde gekomen aan zijn leven en vrijdag jl. hebben we afscheid genomen in het besef elkaar straks in Gods heerlijkheid terug te zullen zien. Ds. de Reuver sprak over Joh.3:16 De tekst die Albert destijds gekozen had voor zijn belijdenis.
Zondag jl. hadden we twee prachtige diensten met een enthousiaste jeugdband en een inspirerende prediking van Arie Verduijn rond Ps. 133.
As. zondag gaan we in de eerste dienst verder met ons vierluik rond de christelijke feestdagen. Aan de beurt is hemelvaart en het thema is: Omhoog kijken. In de tweede dienst staan we weer stil bij WWJD. U weet waar dat voor staat. Ook zal dan de kleine Mattanja Boaz Jongebreur worden opgedragen.
Blessies en een heel goede week.
Arie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten