dinsdag 25 mei 2010

Als er iets te vieren valt...

Op 15 mei 2011 vieren Dirk Jan en Rianne Zegelaar hun katoenen bruiloft. Op 21 mei 2011 doen Pieter en Marleen Goudriaan hetzelfde. Beide jonge stellen zijn afgelopen weken in het huwelijk getreden. De foto van Pieter en Marleen toont een stralend bruidspaar in de trouwzaal van het stadhuis in Gouda.
Zelf hopen wij ons Parelen bruiloftsfeest te vieren op 20 juni as. De foto's van dertig jaar geleden houdt u nog tegoed. Tijdens de dienst DV zo. 20 juni as. komen ze voorbij. Er zijn overigens meerdere stellen die in de komende weken in het huwelijksbootje stappen: Menno en Judith, Robin en Lisanne, Michel en Jannieka enz. De data waarop ze hun katoenen bruiloft vieren ziet u vanzelf voorbijkomen, want zover is het nog niet.
Wel aanstaande zijn de diensten voor zondag. In de tweede dienst is er gelegenheid tot V&A, d.w.z. vraag en antwoord. Alle vragen zijn welkom. Misschien is er niet op alles een antwoord, maar een reactie komt er wel. Misschien zijn er vragen over het grote bruiloftsfeest waarover Openbaring 19 spreekt. Want dat er straks in Gods heerlijkheid iets te vieren valt...dat staat vast.
Blessies en heel goede diensten.
Arie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten