zaterdag 12 september 2009

Aweetje
Hier dan weer een klein persoonlijk berichtje uit Gouderak.
Gisteren vr. 11 sept was de trouwdag van Adriaan Slingerland en Bianca van Wijngaarden. Ik noemde het al eerder: wat een trouwlustig publiek die Parousianen in Gouda! Er zijn al heel wat trouwdiensten geweest de afgelopen maanden. (ik ben de tel effe kwijt) en er komen er nog veel meer aan. (deze week een leuk SMS'je op 9-9-09 van Menno die met Judith is verloofd!)
Hier een leuke foto van het kersverse bruidspaar Slingerland.











En dan de King Kids crèche. Die puilt elke zondag uit met wel meer dan 20 kleintjes. Het is altijd weer een tour op alles in goede banen te leiden. Complimenten voor Magda Slob, die het enthousiaste team aanstuurt.
De jongste telg in de crèche en onder de Parousianen is David Efraim Manuputtij. Een klein wondertje met een mooie naam. In de tweede dienst morgen zal hij worden opgedragen aan de Here God. Ik zie ernaar uit!
In de eerste dienst spreekt morgen Haije Bergstra. Erg leuk om Haije, Mariska en Nathan weer eens een zondag in ons midden te hebben voordat zij weer afreizen naar Grenada.
En dan de verbouwing. Deze week kwam in huize Davidse dan de langverwachte nieuwe keuken binnen. Plotseling stond het huis vol dozen en apparaten. Intussen is de klus op een haar na geklaard. Het veel dank aan Addy en zijn kornuiten. Wat een vakmanschap wordt hier aan de dag gelegd. Veel mensen schieten me aan en zeggen: jij mag wel blij zijn met zo'n schoonzoon! En dat ben ik ook.
De tijd gaat snel. We weten het. Zo was het dinsdag 8 sept. jl. al weer drie jaar geleden dat Rivka en Addy trouwden. Die dag hebben we het gevierd met een gezellig etentje in de Baldakijn, waar intussen een nieuw Wok restaurant is geopend. Daarna nog lekker chillen bij de buitenhaard en genieten van de kleine Julia, samen met Henny en Leen, de andere opa en oma!

Morgen wordt het weer een prachtige zondag. En om alvast effe vooruit te blikken:
volgende week zondag dopen in de tweede dienst in het water van de Reeuwijkse Plassen. Wat een zegen allemaal!


Tot horens of ziens.
Blessies,
Arie Davidse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten