woensdag 15 december 2010

Gouda Kaarsjesavond

Dinsdagavond was het weer kaarsjesavond in Gouda. We gaan niet elk jaar, maar dit keer wel. Eerst met een grote groep mensen van binnen en buiten de gemeente lekker gegeten in Samma. Daarna naar de Markt. Het was berekoud!!! Daarnaast kwam de burgemeester nog eens meer dan een half uur te laat en liet 25.000 man blauwbekken! Door de kou en de drukte zijn we niet meer om de St. Jan gelopen met de Goudse Glazen.
Het heeft toch wel wat. Het kerstevangelie klinkt over de Markt in de stad. "Stille nacht' en "Ere zij God" wordt gezongen en een sprookjesachtig stadhuis verlicht met honderden Goudse kaarsen. Gelukkig kregen Arno, Riet, Henk, Anja, Groen, Tettie, Dorien en ik weer lekkere chocomel bij Samma om op te warmen.
Opwarmen konden we weer thuis bij onze heerlijke houtkachel.
Opwarmen kun je ook zondag weer. Dan is het al weer de 4e Advent. Het is gezellig en druk in huize Davidse zo rond deze tijd van het jaar! Kerstvieringen, weeksluitingen, diensten......
Ik zie ernaar uit. Het wordt vast een mooi geboortefeest! Komt allen tezamen op 24 december 22.00 uur Kanaalstraat 31 Gouda of 25 dec. 11.00 uur of 26 dec. 9.30 en 11.30 uur.
Blessies,
Arie



Geen opmerkingen:

Een reactie posten