maandag 6 juni 2011

dreamnight


Vrijdag jl. was weer de jaarlijkse dreamnight voor gehandicapte en zieke kinderen in Artis Amsterdam. Met Jesse verzamelden we bij Weerklank en reden we in een colonne van ziekenauto's brandweerauto's, politie auto's, douane auto's etc. onder loeiende sirenes dwars door alle verkeerslichten en langs het centraal station naar Artis. Als echte Vips. Overal aan de kant van de weg zwaaiden mensen. Aangekomen in Artis waren de straten allemaal afgezet en konden we veilig naar de entree. Overal was er gratis eten en alle atracties waren vrij toegankelijk. Jesse en ik hebben ontzettend genoten van de apen, de vissen, de kangeroes, de leeuwen, olifanten en zebra's. 's nachts kon Jesse er gewoon niet van slapen en viel pas 2.15 uur in slaap. Maar...het was zeer de moeite waard. Om nooit te vergeten!
Zaterdag was Julia jarig. Ze is al weer twee jaar en kan dat met haar vingertjes aangeven. 's Morgens was er een heuse party in de tuin bij Riv en Ad. Het was erg gezellig en de kleine meid is ontzettend verwend. Ze kletst de oren van je hoofd. Ook
liet ze haar kunstjes zien op de glijbaan die ze van pappa en mamma had gekregen.

Er is al weer een nieuwe week aangebroken. De voorbereidingen voor de gemeentestichting Zuidplas zijn in volle gang. Binnenkort naar de notaris om de stichtingsakte te laten passeren. Daarna een bankrekening openen en de vorming van een bestuur. Ondertussen proberen we ook zoveel mogelijk nieuwe mensen te bezoeken in de Zuidplas. Ook niet onbelangrijk!

Blessies en shalom,

Arie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten