donderdag 13 januari 2011

Werkers van het laatste uur.

Deze week ben ik volop bezig in het boek van Stephan Paas "De werkers van het laatste uur." Het gaat over het proces waarbij mensen tot geloof komen vanuit een niet christelijke achtergrond en in de plaatselijke gemeente geintegreerd raken. Een hele uitdaging. Het deed me denken aan het nummer van Rob Favier 'de zendeling'. Daarin zingt hij: "het bekeren van de heidenen, dat is een christelijk werk, maar 't bekeren van die christenen: dat is een heidens werk." Helaas zit niet iedereen te wachten op nieuwkomers in de kerk. Dat geldt zelfs voor evangelische gemeenten!
Deze week gaan we samen naar Scandic Beauty Farm. Nog een cadeautje n.a.v. het jubileum in augustus. Wat de After Party betreft: We hebben geweldig genoten. Dat er nog zoveel uit werk verzet is voor het feest van zondag jl.!! Pluim. Ook de geweldige gift van 1000 euro heeft ons goed gedaan. In elk geval hebben we na rijp beraad uit de Portfolio het beeldje gekozen van Carol Cairns over Mozes geflankeerd door Aaron en Hur. De biddende, opgeheven handen!
Nogmaals hartelijk dank voor het prachtige cadeau.
Zondag wordt eenn drukke boel. In de eerste dienst worden er vijf kinderen opgedragen en in de tweede dienst bezinnen we ons op Joh.1:47 "Kom en Zie!" Het bekeren van de christenen.....

Blessies en shalom,

Arie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten